THETA SC2 For Business

Vanaf 329,00 €

RICOH THETA SC2 voor bedrijven Premium Service Pack 1:

 • 36 maanden garantie vanaf de aankoopdatum inclusief onbeperkte garantie bij accidentele schade op basis van een standaardtarief voor lensreparatie en impactschade/overige
 • TL-1 lensdop inbegrepen

RICOH THETA SC2 voor bedrijven Premium Service Pack 2:

 • 36 maanden garantie vanaf de aankoopdatum inclusief onbeperkte garantie bij accidentele schade op basis van een standaardtarief voor lensreparatie en impactschade/overige
 • TL-1 lensdop inbegrepen
Belastbare schade Service pack tarief (*)
Kras op de lens 30€ / 27GBP / 35CHF
Overige accidentele schade 60€ / 55GBP / 70CHF
* Prijzen exclusief btw
U ontvangt 1645 punt(en).
Opslaan in verlanglijst

Een model speciaal voor zakelijk gebruik en
perfect voor het fotograferen van onroerend goed
of auto-interieurs met een statief

Officiële winkelprijs

THETA SC2 for Business Perfect voor zakelijk gebruik

Stelt zelfs beginners in staat om 360 graden-opnamen van hoge kwaliteit te maken.

Staat garant voor efficiënte werking en bediening.

 • Legt prachtige beelden vast met de speciale voorinstelling "Ruimte" (Engels: Room) voor het fotograferen van onroerend goed en auto-interieurs.
 • De voorinstelling "Ruimte" start automatisch bij inschakeling van de camera, zodat u gemakkelijk kunt beginnen met fotograferen met een statief.
 • Maak eenvoudig foto's met de zelfontspannerknop, zelfs zonder verbinding met uw smartphone te maken.
 • Dankzij de snelle draadloze communicatie en de kortere HDR-renderingtijd kunt u in hoog tempo veel opnamen maken. *De voorinstelling "Ruimte" is een opnamemodus die uitgaat van het gebruik van een statief.

Instapmodel van de professionele lijn, ontworpen met een gebruiksvriendelijke voorinstellingsmodus voor het maken van opnamen in zakelijke omgevingen en een exclusief zakelijk servicepakket.

De voorinstelling "Ruimte" is de standaardmodus, met HDR-instellingen die geschikt zijn voor opnamen binnenshuis of in de auto. De tijdverschuivingsfunctie maakt het mogelijk om opnamen te maken met de voorste en achterste lens. Speciale fotografische kennis of dure beeldbewerkingssoftware is niet nodig.

Vervolgens biedt de THETA SC2 for Business een scala aan opnamemodi die eenvoudig configureerbaar zijn.

 • OLED-display: maakt het mogelijk om in één oogopslag een reeks gegevens te controleren, zoals instellingsmodi en resterende accucapaciteit.
   
 • Modus Tijdverschuivingsopname: maakt het mogelijk om opnamen te maken met de voorste en achterste lens.
   
 • Bluetooth en draadloos LAN: we hebben de Bluetooth-technologie en draadloze technologie voor u geïmplementeerd, zodat u uw dagelijks werk efficiënter kunt doen. Verbind uw THETA SC2 for Business en deel de inhoud die u zojuist heeft geproduceerd eenvoudig met uw team of uw klanten.

 

360-gradencamera's worden gezien als een belangrijke innovatie en worden de met de dag populairder door de unieke meeslepende inhoud die ze bieden. Word een actieve speler in plaats van toeschouwer, dankzij deze technologie die u in het hart van uw branche plaatst!   

De 3D- en 360 VR-oplossing is een nieuwe media-oplossing voor alle bedrijfsactiviteiten. Laat uw potentiële kopers of huurders zelf door elke woning, appartement of kamer navigeren met volledig zicht rondom van 360°.

- Oplossing voor onroerend goed

Virtuele rondleidingen zijn rendabel en eenvoudig te maken

- Oplossing voor e-learning

Immersief (ondergedompeld) leren maakt gebruik van virtual reality om lerenden een realistische situatie te laten beleven

- Oplossing voor de autobranche

De nieuwe prestigieuze manier om auto's te verkopen of te verhuren

- Oplossing voor de bouwsector

Stelt klanten in staat sneller te observeren en beslissingen te nemen

Productspecificaties

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:THETA SC2 For Business
Uw waardering