RICOH THETA Z1

Vanaf 999,00 €

De Ricoh Theta Z1 is een hoogwaardig model uit de Theta-cameraserie van Ricoh en ondersteunt een opnamemodus voor bolvormige 360°-foto's met een resolutie van circa 23 megapixels (6720 x 3360 pixels). Klanten kunnen bijzondere belevenissen en ontdekkingen nu in één shot van 360° vastleggen.

De Ricoh Theta Z1 is het vlaggenschipmodel van deze serie, waarin Ricoh uitzonderlijke optische en beeldverwerkingstechnologieën heeft geïmplementeerd om de hoogst mogelijke resolutie en kwaliteit tot op heden te verwezenlijken. Deze kennis is te danken aan Ricoh's jarenlange ervaring met het ontwikkelen van camera's met hoogwaardige prestaties. De compacte hoofdbehuizing is uitgerust met een CMOS-beeldsensor van 1,0 inch met achtergrondverlichting waarmee u 360°-foto's met een resolutie van 23 MP kunt maken. De camera ondersteunt een breed scala aan opnamemodi zoals een automatische tijdsinstelling, zodat gebruikers beelden van hoge kwaliteit kunnen maken, ongeacht de instelling: buiten, nacht, binnen of uitzicht op tropische stranden of besneeuwde bergen, alles is mogelijk. Bovendien is het mogelijk om behoorlijk vloeiende en meeslepende 360°-video's in 4K (3840 x 1920 pixels) met 30 beelden per seconde (fps) op te nemen dankzij de krachtige drieassige stabilisatie die trillingen bij het draaien van de camera moet compenseren.

U ontvangt 4995 punt(en).
Opslaan in verlanglijst

Concept

360° voor kwaliteit

Het vlaggenschipmodel, waarmee de hoogste beeldkwaliteit van de THETA-serie wordt bereikt.

 

Functie

Streef naar gebruiksgemak in combinatie met verbazingwekkend hoge prestaties

Neemt natuurlijke 360°-beelden op door stilstaande beelden te schieten in 7K (6720 x 3360, ca. 23 MP) en deze beelden uiterst nauwkeurig samen te voegen.                                                                                                                            

Beschikt over superieure ruisonderdrukkingsprestaties, zelfs wanneer u 's nachts fotografeert of binnenshuis met weinig licht, dankzij de ingebouwde CMOS-beeldsensor van 1,0 inch met achtergrondverlichting.

Maakt gebruik van een nieuw ontwikkelde lenseenheid die beeldschaduwen, schitteringen en randen vermindert. Het diafragma-mechanisme verbetert de waarneembare resolutie en vermindert overbelichting.

Ondersteunt diverse opnamescenario's met behulp van een verscheidenheid aan opnamestanden.                                                                                               

Produceert ongelooflijk realistische bolvormige video in 4K-kwaliteit (3840 x 1920, 29,97 fps).                                     

Voor het eerst in de THETA-serie is het mogelijk om in RAW-formaat (DNG) op te slaan. (Tegelijkertijd kan ook in JPEG worden opgeslagen.)

Biedt ondersteuning voor live streaming van 360° in 4K. Verzendt echt uitziende beelden van uitstekende kwaliteit naar de wereld.

Uitgerust met een 4-kanaals microfoon. Er zijn 4 microfoons ingebouwd in de camera om onafhankelijk geluid op te nemen uit 4 verschillende richtingen bij het opnemen van video.

Gebruikt Snapdragon™ van Qualcomm. De overdrachtssnelheid voor zowel stilstaande beelden als video's is aanzienlijk verbeterd.

Ontwerp
Maak het voor iedereen mogelijk om gemakkelijk te genieten van 360°.

 


Voor de camerabehuizing is een magnesiumlegering gebruikt die een hoogwaardig gevoel combineert met robuustheid.
 


Hoewel de camera is uitgerust met een grote beeldsensor, is de interne constructie van de camera geoptimaliseerd om met dit formaat ongekend hoge prestaties en hoge kwaliteit te produceren.


Voorzien van een weergavepaneel waarmee u informatie kunt controleren, zoals het batterijniveau, het aantal stilstaande beelden dat nog kan worden opgenomen en de opnamemodus.                                                                                     

Creativiteit
Creëer uw eigen beelden met behulp van bewerkfuncties

 

U kunt 360°-afbeeldingen bewerken in Adobe Photoshop Lightroom Classic CC. Importeer twee afbeeldingen met de speciale plug-in 'RICOH THETA Stitcher'.

Neem 4K-video op met 360° ruimtelijke audio voor een realistischer VR-wereld.

Gebruik de speciale bewerkingsapp 'THETA+' om de laatste hand te leggen aan een opvallend werk.

Delen
Gebruik de speciale apps om overal uw werk eenvoudig met mensen over de hele wereld te delen.

 

Upload naar theta360.com, een website die is bedoeld voor het delen van 360-gradenbeelden. Nu kan iedereen zijn 360°-foto's overal ter wereld eenvoudig weergeven.

Er zijn handige speciale apps beschikbaar voor zowel de computer als de smartphone. Geniet meer van de wereld met Ricoh THETA.

Upload onbewerkte 360°-foto's naar Facebook en LINE. Deel de 360°-wereld eenvoudig met vrienden.

Plaats de verwerkte beelden en video's op Instagram en Twitter met behulp van 'THETA+'.

Geavanceerd
Breid uw THETA uit.

Past het Android™-basissysteem aan het eigen besturingssysteem aan. Gebruik plug-ins om uw THETA aan uw eigen wensen aan te passen.

Naast de door Ricoh ontwikkelde plug-ins kunnen andere bedrijven en personen over de hele wereld ook plug-ins ontwikkelen.

Gerelateerde items

Productspecificaties

Downloads

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RICOH THETA Z1
Uw waardering