RICOH WG-70

Vanaf 249,00 € Normale prijs 299,00 €

De adventure-camera voor alle weersomstandigheden. Zelfs onder de zwaarste omstandigheden kunt u vertrouwen op het robuuste chassis. Deze camera is waterdicht tot maar liefst 14 meter diep (tot 2 uur) en schokbestendig tot een hoogte van 1,6 meter.

 
Met eigenschappen als de compromisloze waterdichtheid - goed voor twee uur onafgebroken gebruik op een diepte tot 14 meter - een vorstbestendigheid* die ervoor zorgt dat de camera werkt bij temperaturen tot −10 °C, een schokbestendigheid die de camera bestand maakt tegen een val vanaf 1,6 meter hoogte, en een drukbestendigheid die de camera bestand maakt tegen krachten van 100 kgf, kan deze robuuste camera onder alle omstandigheden worden gebruikt.  


* De batterijcapaciteit neemt afhankelijk van de omgevingstemperatuur af, waardoor het aantal opnamen dat kan worden gemaakt met één batterijlading afneemt.

Geniet van een korting van 50 € op WG-70 zwart of oranje.

U ontvangt 1245 punt(en).
Opslaan in verlanglijst

Zelfs onder de zwaarste omstandigheden kunt u vertrouwen op het robuuste chassis.
Deze camera is waterdicht tot maar liefst 14 meter diep (tot 2 uur lang) en schokbestendig tot een hoogte van 1,6 meter.

Met eigenschappen als de compromisloze waterdichtheid - goed voor twee uur onafgebroken gebruik op een diepte tot 14 meter - een vorstbestendigheid* die ervoor zorgt dat de camera werkt bij temperaturen tot −10 °C, een schokbestendigheid die de camera bestand maakt tegen een val vanaf 1,6 meter hoogte, en een drukbestendigheid die de camera bestand maakt tegen krachten van 100 kgf, kan deze robuuste camera onder alle omstandigheden worden gebruikt.

*De batterijcapaciteit neemt afhankelijk van de omgevingstemperatuur af, waardoor het aantal opnamen dat kan worden gemaakt met één batterijlading afneemt.

Scherpe beelden met een hoge resolutie, met 5× optische zoom, beginnend bij 28 mm groothoek*.

Geniet van de high-definition beeldkwaliteit van een camera met effectief ongeveer 16 megapixel, een lens met 5× optische zoom vanaf 28 mm* groothoek en beeldverwerking met "ultrahoge resolutie" technologie.

*Equivalent in 35mm-formaat.

Klaar voor gebruik op de bouwplaats

De WG-70 is uitgerust met een chassis met de compromisloze water-, stof-, koude- en schokbestendigheid die zo essentieel is voor bouwplaatsen, en beschikt ook over zes LED-lampen die rond de lens zijn geplaatst om voor de belichting bij macrofotografie te zorgen.

Video's opnemen in Full HD (HDMI)

 

Hoewel de camera uiteraard Full HD-video (16:9) met 30 fps kan opnemen, biedt deze ook een modus 'Video met hoge snelheid' voor het opnemen van slow-motion video en een 'Onderwatermodus' die geschikt is voor filmopnames onder water. De modi 'Video' en 'Onderwatervideo' bieden Movie SR (Shake Reduction), waarmee de effecten van camerabewegingen kunnen worden verminderd. Met de functies voor filmbewerking in de camera kunt u video's splitsen of filmstills maken van geselecteerde frames. Met de HDMI-aansluiting van de camera (type D) kunt u films weergeven op tv's en andere apparaten.

 

Outdoor View - instelling voor display in de buitenlucht

De helderheid van het lcd-scherm kunt u snel aanpassen aan veranderingen in de omgevingsverlichting voor meer gebruiksgemak en een verbeterde opname-ervaring. De helderheid kan worden vergroot met twee stappen om donkere gebieden van het display bij zonlicht gemakkelijker te kunnen bekijken of met twee stappen verlagen om voor nachtfotografie schittering te verminderen.

De monitor in zonnige omstandigheden (artistieke impressie)

Modi voor verschillende scènes
Keuze uit 25 opnamemodi

De camera biedt instellingen die geschikt zijn voor elk onderwerp, waaronder een 'Auto Picture'-modus die automatisch het onderwerptype identificeert en de juiste modus kiest, een 'Landschap'-modus voor levendige opnamen van groene bomen of een blauwe lucht, een 'Strand en Sneeuw'-modus die geschikt is voor opnamen met helder verlichte stranden of bergsneeuw en een 'Sport'-modus voor opnamen van snel bewegende onderwerpen.

  Auto Picture

  Programma

  HDR

  Handbediend nachtsnapshot

  Movie

  Video met hoge snelheid

  Digitale microscoop

  Landschap

  Bloemen

  Portret

  Onderwater

  Onderwatervideo movie

  Intervalopname

  Intervalvideo

  Strand & sneeuw

  Kinderen

  Huisdieren

  Sport

  Nachtopname

  Nachtopname portret

  Vuurwerk

  Voedsel

  Digitale Shake Reduction

  Verslag

  Er is ook een optie 'Groene modus' waarmee u de standaardinstellingen direct kunt herstellen door op de groene knop te drukken.

  Onderwatermodus

  Deze modus gebruikt een witbalans die is geoptimaliseerd voor onderwaterfoto's, waardoor kleuren natuurlijker lijken door toevoeging van rood dat verloren gaat bij foto's die onder water worden gemaakt.

  Flits uit / Flits aan>

  In deze modus maakt de camera telkens wanneer de ontspanknop wordt ingedrukt, twee foto's: één met de flitser uit en de andere met de flitser aan, zodat u zich kunt concentreren op compositie zonder dat u zich met de bedieningselementen hoeft bezig te houden.

  * Beschikbaar in de onderwatermodus.

  Gebruiksvriendelijke modus Digitale microscoop

  Maak spectaculaire macrofoto's van details die te klein zijn om met het blote oog te worden gezien. Voor de belichting zorgen zes LED's rondom de lens, zodat de camera nooit schaduwen op uw onderwerp werpt.

  * Het aantal opgenomen pixels is beperkt tot 2M (16:9).

  Camera wordt geleverd met handige micro-standaard

  Leg een gebied van 2,44 mm x 4,33 mm full-frame vast (maximale maginificatie)

  Automaticlly Capture Smiling Faces with Smile Capture!

  The camera detects portrait subjects and automatically releases the shutter when it spots the subject smiling.

  The camera also detects when the subject is blinking and display the massage, '' Closed eyes have been detected ''

  (Blink Detection).

  Self-Portrait Assist 

  When the camera detects the face of a portrait subject, the macro LEDs around the lens will light to show your location in the frame. The Smile Capture feature can also be activated during selfies.

  Welcome Features for Photos You'll Want to Share on Social Media 
  Get Creative with Post-Shooting Digital Filters!

  Adjust colours or use special effects to style photos fo maximum impact.

  Comprimeer de tijd met Interval Movie!

  Creëer films met een tijdsverloop op basis van foto’s die met een vooraf ingesteld interval zijn gemaakt.

  Kies intervalinstellingen van 1, 5, 10, 30 of 60 minuten.

  * De camera slaat de individuele foto's niet afzonderlijk op.

  Andere functies

  5 opties voor beeldtinten/Gezichtsherkenning met automatische focus en automatische belichting voor maximaal 32 onderwerpen/Automatisch volgen AF/AF-hulplamp/Pixel Track SR/Continuopnamen/Continu snel opnemen/Auto bracket/Opties voor dynamisch bereik/Inktgomfilter/Snel video's bewerken/Ondersteuning voor afstandsbediening (afstandsbediening afzonderlijk verkrijgbaar).

  Gerelateerde items

  Productspecificaties

  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:RICOH WG-70
  Uw waardering