RICOH WG-60

Vanaf 279,00 €

Deze waterdichte compacte digitale camera is zo ontworpen dat iedereen ontspannen en zorgeloos allerlei buitenactiviteiten kan vastleggen. Ondanks de compacte, lichtgewicht behuizing overtreffen de uitstekende specificaties van de WG-60 die van gewone digitale camera's en smartphones onder veeleisende buitenomstandigheden. De camera is waterdicht tot een diepte van 14 meter, schokbestendig tegen een val vanaf 1,6 meter hoogte en bestendig tegen bevriezing tot temperaturen van -10 °C. De camera wordt geleverd met een voor buitengebruik geschikt lcd-scherm. U kunt het helderheidsniveau direct aanpassen naar het verlichtingsniveau van een opnamesituatie.

U ontvangt 1395 punt(en).
Opslaan in verlanglijst

Compromisloze bescherming tegen water, schokken, stof en bevriezing.

De avonturencamera voor alle weersomstandigheden.
U kunt zelfs onder de zwaarste omstandigheden vertrouwen op het robuuste chassis.

Deze robuuste camera kan in alle omstandigheden worden gebruikt, met functies zoals compromisloze waterdichtheid die goed is voor twee uur ononderbroken gebruik op een diepte van 14 meter, bestendigheid tegen bevriezing* die een goede werking garandeert tot temperaturen van −10 °C, schokvastheid met bestendigheid tegen een val tot 1,6 meter en slagvastheid die krachten kan weerstaan tot 100 kgf.

Hoge resolutie—
met alle noodzakelijke functies


5x optische zoom,
vanaf 28 mm *
Scherpe foto's met een hoge resolutie

De WG-60 beschikt over een krachtige beeldverwerkingsengine en een CMOS-beeldsensor met achtergrondverlichting die kan bogen op een hoge optische efficiëntie en 16 effectieve megapixels. De camera maakt foto's met weinig ruis met een breed dynamisch bereik die er zelfs op een afdruk mooi uitzien.

* equivalent van het 35 mm-formaat.

Beeldtonermodi, populair bij PENTAX DSLR-camera's

Het uiterlijk van uw beelden aanpassen aan het onderwerp is net zo eenvoudig als het selecteren van een opnamemodus. Enkele opties zijn: 'Levendig', dat balans en diepte combineert met een heldere, levendige toon, en 'Diafilm', dat het contrast en het hoge dynamische bereik biedt dat kenmerkend is voor diafilm.

Video's opnemen in Full HD (HDMI)

Vibrant mode

Video's opnemen in Full HD (HDMI)


Hoewel de camera uiteraard Full HD-video (16:9) met 30 fps kan opnemen, biedt deze ook een modus 'Video met hoge snelheid' voor het opnemen van slow-motion video en een 'Onderwatermodus' die geschikt is voor filmopnames onder water. De modi 'Video' en 'Onderwatervideo' bieden Movie SR (Shake Reduction), waarmee de effecten van camerabewegingen kunnen worden verminderd. Met de functies voor filmbewerking in de camera kunt u video's splitsen of filmstills maken van geselecteerde frames. Met de HDMI-aansluiting van de camera (Type D) kunt u films weergeven op tv's en andere apparaten.

Onderwatermodus

Deze modus maakt gebruik van een witbalans die geoptimaliseerd is voor onderwaterfoto's, waardoor kleuren er natuurlijker uitzien door rode tinten toe te voegen die verloren gaan in foto's die onderwater zijn gemaakt.

Outdoor View Setting

The brightness of the LCD monitor can readily be adapted to changes in ambient lighting conditions for ease of viewing and an improved shooting experience. Brightness can be increased by up to two steps to make dark areas of the display easier to see in sunlight, or lowered by up to two steps to reduce glare for night photography.

Flits uit / Flits aan

In deze modus maakt de camera telkens wanneer de sluiterknop wordt ingedrukt, twee foto's: één met de flitser uit en de andere met de flitser aan, zodat u zich kunt concentreren op compositie zonder dat u met de bedieningselementen hoeft te rommelen.

* Beschikbaar in de onderwatermodus.

Gebruiksvriendelijke digitale-microscoopmodus

Maak spectaculaire macrofoto's van details die te klein zijn om met het blote oog te worden gezien. Er wordt verlichting geboden door zes ledlampen rond de lens, zodat de camera nooit schaduwen op uw onderwerp werpt.

* Het aantal opgenomen pixels is beperkt tot 2M (16:9).

Camera wordt geleverd met handige macrostandaard

Leg een gebied van 2,44 mm x 4,33 mm full-frame vast (maximale vergroting)

Modi voor diverse scènes
Kies uit 25 opnamemodi

 

De camera biedt instellingen die geschikt zijn voor elk onderwerp, waaronder een 'Auto Picture'-modus die automatisch het onderwerptype identificeert en de juiste modus kiest, een 'Landschap'-modus voor levendige opnamen van groene bomen of een blauwe lucht, een 'Strand en Sneeuw'-modus die geschikt is voor opnamen met helder verlichte stranden of bergsneeuw en een 'Sport'-modus voor opnamen van snel bewegende onderwerpen.

Auto Picture

Programma

HDR

Handbediend nachtsnapshot

Movie

Video met hoge snelheid

Digitale microscoop

Landschap

Bloemen

Portret

Onderwater

Onderwatervideo movie

Intervalopname

Intervalvideo

Strand & sneeuw

Kinderen

Huisdieren

Sport

Nachtopname

Nachtopname portret

Vuurwerk

Voedsel

Digitale Shake Reduction

Verslag

Er is ook een optie 'Groene modus' waarmee u de standaardinstellingen direct kunt herstellen door op de groene knop te drukken.

Leg glimlachende gezichten automatisch vast met Smile Capture!

De camera detecteert portretonderwerpen en ontspant automatisch de sluiter wanneer wordt gedetecteerd dat het onderwerp glimlacht.

De camera detecteert ook wanneer het onderwerp met de ogen knippert en toont het bericht "Gesloten ogen gedetecteerd".

(knipperdetectie).

Zelfportrethulp

Wanneer de camera het gezicht van een portretonderwerp detecteert, gaan de macro-LED’s rondom het objectief branden om in het beeldje uw locatie weer te geven. De functie Smile Capture kan ook worden geactiveerd tijdens het maken van selfies.

Handige functies voor foto's
die u wilt delen op sociale media

Wees creatief en gebruik digitale filters nadat u opnamen heeft gemaakt!

Pas de kleuren aan of gebruik speciale effecten om foto's te stylen en zo een maximaal effect te creëren.

Comprimeer de tijd met intervalvideo!

Creëer films met een tijdsverloop op basis van foto’s die met een vooraf ingesteld interval zijn gemaakt.
Choose interval settings from 1, 5, 10, 30, or 60 minutes. Kies uit intervalinstellingen van 1, 5, 10, 30 of 60 minuten.

Verbeterde FlashAir-functionaliteit 

Gebruik SD-geheugenkaarten van FlashAir* die geschikt zijn voor een draadloze verbinding om opnamen onmiddellijk te verzenden naar uw smartphone of andere apparaten ter plaatse. Draadloze LAN kunt u nu aan- en uitzetten vanaf de camera, waardoor de batterij minder snel leegraakt.

*SDHC/SDXC-geheugenkaarten uit de SD-UWA-serie FlashAir™ W04 van Toshiba (afzonderlijk verkrijgbaar bij andere leveranciers; raadpleeg de FlashAir-handleiding voor informatie over het gebruik van FlashAir-kaarten).

Andere functies

5 opties voor beeldtinten/Gezichtsherkenning met automatische focus en automatische belichting voor maximaal 32 onderwerpen/Automatisch volgen AF/AF-hulplamp/Pixel Track SR/Continuopnamen/Continu snel opnemen/Auto bracket/Opties voor dynamisch bereik/Inktgomfilter/Snel video's bewerken/Ondersteuning voor afstandsbediening (afstandsbediening afzonderlijk verkrijgbaar).

Gerelateerde items

Productspecificaties

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RICOH WG-60
Uw waardering